Când sufletul cere trebuie să-i dai !

                           Am stins lumina pentru a face loc întunericului liniştit. Am încuiat uşile şi am zăvorât ferestrele. Am făcut tot ce mi-a stat în puteri ca să fiu sigură că nimic nu-mi va mai face rău, că nimic nu-mi va mai atinge sufletul pentru a-l răni.largexc

                  Am construit ziduri înalte între mine şi orice îmi putea perturba liniştea emoţională.     M-am interiorizat.       M-am răzvrătit împotriva răului ce îmi măcina sufletul.

                       Am făcut toate acestea şi care a fost rezultatul? O eu pe care nu o puteam recunosşte, înţelege… suporta… O eu departe de mine. Dar o eu ce se credea departe de orice îi putea face rău.

                      Însă a venit o vreme când s-a făcut lumină. S-au descuiat uşi şi s-au deschis ferestre. S-au dărâmat ziduri. Nu ne putem închide sufletul. Nu vrea. Nu acceptă. Doreşte. Tâjeşte. Sufletul nu se teme de dezamăgiri. Când cere trebuie să îi dai pentru că va obţine fie că vrei fie că nu.

                     Dacă ne îndepărtăm de tot ceea ce ne face rău putem sfârşi prin a ne îndepărta de noi înşine. În viaţă este necesar să ne asumăm şi riscuri, mai ales când vine vorba despre suflet. Oferă-ţi timp să te refaci atunci când ai nevoie, dar nu ridica niciodată bariere !

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply