5 lucruri pe care nu am să ţi le iert niciodată!

                            N-am să-ţi iert niciodată:

                            Minciunile… Acele minciuni pe care mi le vei spune doar pentru a-ţi fi ţie bine, pentru a-ţi ascunde greşelile, pentru a-mi face rău, fără să crezi că faci asta. Acele minciuni care la final, atunci când vor ieşi la iveală, mă vor face să sufăr şi să îmi dau seama ce fel de actor am iubit.

                            Orgoliul… Am să trec de multe ori peste el, dar să ştii că va veni o vreme în care mă voi sătura să fiu mereu eu cea care renunţă, cea care caută soluţii, ca care trimite un mesaj, cea care spune că îi pare rău, cea care încearcă să repare ce a fost stricat în doi. Să ştii că voi face de multe ori primul pas, dar mă va durea faptul că nu am contat pentru tine destul cât să-l faci tu…

                            Indiferenţa… Pentru mine ori oferi totul ori mai bine nu îmi oferi nimic. Nu se poate iubire cu jumătăţi de măsură şi nu se poate iubire cu ambiţii, întârzieri sau ezitări prea mari. Pentru mine indiferenţa e un zid pe care unul îl construieşte, iar celălalt nu îl poate dărâma sau sări. Dacă ajungem să construim ziduri între noi, ce rost mai are?

                            Absenţa… Tu cât ai putea să aştepţi un om care de fiecare dată când se întoarce la tine, o face doar ca să poată pleca din nou? Tu de câte ori ai ierta un om care e lângă tine şi totuşi te face să simţi fiorul rece al singurătăţii? Tu de câte ori ai putea să îţi calci pe inimă pentru a-i da celui de lângă tine şansa să îţi calce sufletul încă o dată?

                            Şi nu am să îţi pot ierta niciodată acele clipe în care, încercând să fac totul pentru tine, pentru noi, am renunţat să fac ceva pentru mine… Acele clipe în care am fost nefericită încercând să repar ce nu mergea, iar ţie nu ţi-a păsat. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts