4 greşeli pe care o femeie trebuie să le facă pentru a fi fericită:

                            4 greşeli pe care o femeie trebuie să le facă pentru a fi fericită:

                            Pentru a fi fericită, o femeie trebuie să iubească bărbatul nepotrivit, acel bărbat care nu va ezita să o rănească, acela căruia la final nu îi va păsa de ea  destul cât să fie sincer, să îi spună că vrea să aleagă un alt drum. O femeie trebuie să iubească un bărbat care să o păsărească cu sufletul, să nu o iubească aşa cum merită… Numai aşa poate învăţa că merită mai mult. Şi numai aşa îl poate aprecia pe cel care o va iubi cu adevărat. 

                            Trebuie să urască singurătatea. Fiindu-i frică de ea, va alerga în braţele oamenilor care nu o vor iubi cu adevărat şi îşi va da seama că nu toţi cei care îţi promit iubire, ţi-o şi oferă. Dar o femeie înţeleaptă întotdeauna învaţă că singurătatea îi poate fi un bun aliat. Învaţă că în singurătate se poate vindeca, se poate aduna şi poate deveni mai puternică, mai hotărâtă şi mai ambiţioasă decât a fost vreodată. 

                            Femeia trebuie să îi urască pe cei care au rănit-o, abia mai apoi îşi va da seama că doar iertându-i va reuşi să meargă mai departe şi să uite cu adevărat de ei. Urând oamenii care ne fac rău, le dăm încă dreptul să ne rănească, dar iertându-i le demonstrăm că suntem mai puternici, că suntem diferiţi şi, în cele din urmă, că nu mai au nicio putere asupra sufletelor noastre. 

                            Şi cred că femeia ar trebui să îl aştepte prea mult pe cel care nu merită ca să nu le mai închidă uşile către sufletul ei celor care ar da orice pentru a o face fericită. De multe ori, alergăm prea mult după oamenii nepotriviţi şi nu ne dăm seama că sunt mulţi alţii care ar face tot posibilul să ne aducă zâmbete pe faţă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts